Skip to Content

Wijzigingen in programmering van Eén en Canvas

Geachte perscollega,

 

VRT-zenders Eén en Canvas passen ook vandaag hun zendschema aan, naar aanleiding van de aanslagen in Zaventem en Brussel. In onderstaande kolommen kan u de belangrijkste wijzigingen in vet gedrukt vinden. In geval van nieuws kunnen er extra Journaals op antenne komen.

 

EEN (uren onder voorbehoud)

 

13u00    Het journaal

13u45   Villa politica

19u00    Het journaal

20u00   Thuis, dubbele aflevering 22/3 + 23/3

20u50    Koppen

21u25    Van Gils & gasten

22u15    Beroepen zonder grenzen

23u00    Het journaal

23u15    Downton Abbey

 

CANVAS

 

13u00    Het journaal van Eén, met Vlaamse gebarentaal (VGT)

14u20   Sporza: Dwars door Vlaanderen

19u00 Het journaal van Eén, met VGT

20u00    Het journaal

20u05    Terzake

20u35    De afspraak

21u20    Het eerste kwartaal

21u55   Kleine helden (herhaling van 8/3 over Irak)

22u40    Winteruur

22u55    Borgen

 

Programma’s die gisteren en vandaag niet worden uitgezonden, zoals onder meer De noodcentrale (Eén) en Clinch (Canvas) verschuiven we naar een later tijdstip. De nieuwe programmering maken we in de loop van de komende dagen bekend via de programmagids

 

Op Ketnet krijgt Karrewiet om 18u35 en 19u10 omkadering in de wrap voor en na de uitzending. Wrappers Sien en Thomas beantwoorden samen met een expert vragen van Ketnetters.

 

Radio 1 past ook vandaag de programmering aan om de luisteraar te informeren over de verdere ontwikkelingen en de nasleep van de aanslagen.

Contacteer ons
Hans Van Goethem VRT Communicatie
Hans Van Goethem VRT Communicatie
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos