Warmathon in Gent brengt 100 000 euro op voor alle goede doelen van Music For Life

Warmathon in Gent brengt 100 000 euro op voor alle goede doelen van Music For Life

Maandag 18 december 2017 — De eerste Warmathon voor Music For Life zit erop. De Warmathon in Gent was de eerste in rij en meteen goed voor een stormloop aan deelnemers. Maar liefst 10 000 sportievelingen liepen samen rondjes door het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen in Gent. De lopers zamelden op die manier 100 000 euro in voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. Onder meer Evi Van Acker, Niels Van Zandweghe, Tim BrysGella Van Decaveye, Goedele Wachters en Joke Schauvliege verschenen aan de start.

Morgen wordt de Warmathon in Hasselt gelopen. Daarna strijkt de Warmathon neer in Brussel, op donderdag 21 december in Brugge, op vrijdag 22 december in Antwerpen en op zaterdag 23 december in Leuven. Zaterdagavond weten we hoeveel de Warmathon in totaal heeft opgebracht voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.

Er is zoveel enthousiasme voor de Warmathon in Brugge en Leuven dat de inschrijvingen momenteel volzet zijn. Inschrijven is wel nog mogelijk voor de Warmathon in Hasselt en Brussel.

 

Volg Music For Life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van De Warmste Week van Music For Life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

© VRT
© VRT
© VRT
© VRT