Skip to Content
Warmathon in Gent brengt 100 000 euro op voor alle goede doelen van Music For Life

Warmathon in Gent brengt 100 000 euro op voor alle goede doelen van Music For Life

De eerste Warmathon voor Music For Life zit erop. De Warmathon in Gent was de eerste in rij en meteen goed voor een stormloop aan deelnemers. Maar liefst 10 000 sportievelingen liepen samen rondjes door het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen in Gent. De lopers zamelden op die manier 100 000 euro in voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. Onder meer Evi Van Acker, Niels Van Zandweghe, Tim BrysGella Van Decaveye, Goedele Wachters en Joke Schauvliege verschenen aan de start.

Morgen wordt de Warmathon in Hasselt gelopen. Daarna strijkt de Warmathon neer in Brussel, op donderdag 21 december in Brugge, op vrijdag 22 december in Antwerpen en op zaterdag 23 december in Leuven. Zaterdagavond weten we hoeveel de Warmathon in totaal heeft opgebracht voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.

Er is zoveel enthousiasme voor de Warmathon in Brugge en Leuven dat de inschrijvingen momenteel volzet zijn. Inschrijven is wel nog mogelijk voor de Warmathon in Hasselt en Brussel.

 

Volg Music For Life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van De Warmste Week van Music For Life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Perscoördinator Music For Life 2017, VRT
Yasmine Van der Borght Perscoördinator Music For Life 2017, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos