Warmathon in Brussel brengt 38 370 euro op voor alle goede doelen van Music for life

Warmathon in Brussel brengt 38 370 euro op voor alle goede doelen van Music for life

Maandag 19 december 2016 — Zondag is de Warmathon van Music for life van start gegaan. Voor het eerst vond de Warmathon plaats in hoofdstad Brussel. Maar liefst 3837 sportievelingen liepen samen rondjes aan de voet van het Atomium en door het Ossegempark. De Vlamingen en Brusselaars zamelden op die manier 38 370 euro in voor de meer dan duizend goede doelen van Music for life.

Sven Gatz:

“Dit is een fantastisch resultaat van alle lopers in Brussel! Ik hoop dat dit alle andere steden aanzet om deze Warmste week nog beter te doen. Voor alle goede doelen van Music for life, maar ook voor onze hele samenleving.”

Vandaag wordt de Warmathon in Hasselt gelopen. Morgen strijkt de Warmathon neer in Brugge, op woensdag 21 december in Antwerpen, op donderdag 22 december in Leuven en op vrijdag 23 december in Gent. Vrijdagavond weten we hoeveel de Warmathon heeft opgebracht voor de meer dan duizend goede doelen van Music for life.

Er is zoveel enthousiasme voor de Warmathon in Antwerpen dat de inschrijvingen momenteel volzet zijn. Inschrijven is wel nog mogelijk voor de Warmathon in Hasselt, Brugge, Leuven en Gent.

 

Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van de Warmste week van Music for life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

© VRT
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016 at VRT