Skip to Content
Warmathon in Brussel brengt 38 370 euro op voor alle goede doelen van Music for life

Warmathon in Brussel brengt 38 370 euro op voor alle goede doelen van Music for life

Zondag is de Warmathon van Music for life van start gegaan. Voor het eerst vond de Warmathon plaats in hoofdstad Brussel. Maar liefst 3837 sportievelingen liepen samen rondjes aan de voet van het Atomium en door het Ossegempark. De Vlamingen en Brusselaars zamelden op die manier 38 370 euro in voor de meer dan duizend goede doelen van Music for life.

Sven Gatz:

“Dit is een fantastisch resultaat van alle lopers in Brussel! Ik hoop dat dit alle andere steden aanzet om deze Warmste week nog beter te doen. Voor alle goede doelen van Music for life, maar ook voor onze hele samenleving.”

Vandaag wordt de Warmathon in Hasselt gelopen. Morgen strijkt de Warmathon neer in Brugge, op woensdag 21 december in Antwerpen, op donderdag 22 december in Leuven en op vrijdag 23 december in Gent. Vrijdagavond weten we hoeveel de Warmathon heeft opgebracht voor de meer dan duizend goede doelen van Music for life.

Er is zoveel enthousiasme voor de Warmathon in Antwerpen dat de inschrijvingen momenteel volzet zijn. Inschrijven is wel nog mogelijk voor de Warmathon in Hasselt, Brugge, Leuven en Gent.

 

Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van de Warmste week van Music for life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos