Skip to Content
De VRT nodigt de Vlamingen uit om vanaf 1 augustus de VRT NU-app te testen

De VRT nodigt de Vlamingen uit om vanaf 1 augustus de VRT NU-app te testen

Op 1 augustus lanceert de VRT de app-versie van haar populaire videoplatform VRT NU. Het gaat om een vergevorderde bèta-testversie waarmee het Vlaamse publiek de nieuwe gebruiksvriendelijke app kan ontdekken en in deze laatste fase van het testproject mee kan helpen om de VRT NU-app op punt te zetten. 

VRT NU werd begin 2017 gelanceerd en groeide razendsnel uit tot een succes. Ondertussen hebben al 1,2 miljoen Vlamingen een profiel aangemaakt bij VRT NU. Momenteel maken heel wat van hen dankbaar gebruik van VRT NU om tijdens de vakantie te kijken waar en wanneer ze willen. Ook de voetballiefhebbers hebben het gebruiksgemak van VRT NU ontdekt dankzij het WK voetbal.

Het enthousiaste VRT NU-publiek was al een tijdje vragende partij voor een app. Dat project heeft het voorbije jaar vertraging gekend, daarom kijken we er zeer naar uit om de VRT NU-app vanaf 1 augustus met het Vlaamse publiek te delen.

Contacteer ons
Hans Van Goethem Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
Hans Van Goethem Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos