Skip to Content
Unieke radioduo's presenteren De Warmste Radio

Unieke radioduo's presenteren De Warmste Radio

De Warmste Radio: op 24 december van 9 tot 18 uur op Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel

Op 24 december, de laatste dag van Music for Life, is er van 9 tot 18 uur de Warmste Radio, één radioprogramma dat gelijktijdig op vier radiozenders - Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel - wordt uitgezonden. Elk uur presenteert een uniek radioduo de uitzending, die de apotheose is van de Warmste Week. Luisteraars kiezen zelf de platen via sms en zamelen zo geld in voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. En er is ook elk uur livemuziek van onder andere Nicole & Hugo, Tourist LeMC en Bart Peeters. 

Unieke radioduo's

Deze unieke radioduo's maken op donderdag 24 december De Warmste Radio:

9-10 uur: Peter Van de Veire en Peter Verhulst
10-11 uur: Linde Merckpoel en Jan Hautekiet
11-12 uur: Karolien Debecker en Kim Debrie
12-13 uur: Eva De Roo en Ayco Duyster
13-14 uur: Kim Debrie en Jan Hautekiet
14-15 uur: Linde Merckpoel en Peter Verhulst
15-16 uur: Ayco Duyster en Karolien Debecker
16-17 uur: Siska Schoeters en Peter Van de Veire

Van 17 tot 18 uur presenteren Siska Schoeters, Linde Merckpoel en Eva De Roo het slot van de tiende Music For Life. Tijdens dat uur wordt ook bekendgemaakt hoeveel de solidariteitsactie dit jaar heeft opgebracht.

Nicole & Hugo, Sandra Kim en Bart Peeters

Tijdens de uitzending van negen uur komen in totaal tien artiesten live spelen. Nicole & Hugo mogen De Warmste Radio openen met nog een allerlaatste keer "Goeiemorgen, morgen". Daarnaast komen ook Yevgueni, Emma Bale feat. Milow, Urbanus & De Fanfaar, Flip Kowlier, Slongs Dievanongs, Christoff, Sandra Kim, Tourist LeMC en Bart Peeters langs. 

De Warmste Radio: op donderdag 24 december van 9 tot 18 uur op Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Persverantwoordelijke Music For Life, VRT
Pieter Van Eyndhoven Persverantwoordelijke Music For Life, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos