Uitzending 'Het proces dat niemand wou' uitgesteld

Uitzending 'Het proces dat niemand wou' uitgesteld

19 maart 2024 - VRT stelt de uitzending van de reeks Het proces dat niemand wou over de zaak-Bart De Pauw voor onbepaalde tijd uit. De omroep wil daarmee alle kansen geven aan gesprekken tussen de partijen in de zaak, waar zij verder niet bij betrokken is. VRT zal daarom ook niet verder communiceren om de gesprekken niet te bezwaren.

Het proces dat niemand wou is een documentaire in 3 afleveringen over het proces tegen televisiemaker Bart De Pauw. De reeks stond geprogrammeerd morgen, woensdag 20 maart, om 21.20u op VRT CANVAS. In de plaats komt de driedelige documentaire serie 'Putin and the West' waarin te zien is hoe het Westen al veel langer worstelt met het leiderschap van Vladimir Poetin.

Bob Vermeir Communicatiemanager en corporate woordvoerder VRT

 

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos