Tijdens de Warmste week brandt de VRT-toren voor alle goede doelen van Music for life

Tijdens de Warmste week brandt de VRT-toren voor alle goede doelen van Music for life

Maandag 12 december 2016 — Tijdens de Warmste week van Music for life wordt de VRT-toren met behulp van een LED-wall omgetoverd tot een toorts. Van begin tot einde brandt de vlam als symbool voor alle warmte in Vlaanderen. Stijn Van de Voorde leeft een week lang op de toren en waakt over de vlam.

De Warmste toren

De iconische VRT-toren in Schaarbeek verandert een week lang in een toorts die brandt voor alle goede doelen van Music for life. Op 18 december zal Stijn Van de Voorde de Warmste week 's ochtends officieel inluiden door het aansteken van de vlam. Stijn leeft die week op de VRT-toren en waakt over de vlam. Per uur dat hij op de toren blijft, gaat er een bedrag van 100 euro naar alle goede doelen van Music for life.

Win een unieke beleving

Ook de Vlaming kan Stijn en alle goede doelen steunen door tijdens de Warmste week "TOREN" te sms'en naar 4342. De sms kost 1 euro en gaat integraal naar de meer dan 1000 goede doelen van Music for life. In ruil nodigt Stijn enkele gelukkigen uit voor een unieke torenbeleving op 89 meter hoog.

 

Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en vanaf 18 december live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

© VRT
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016 at VRT