Skip to Content
Tijdens de Warmste week brandt de VRT-toren voor alle goede doelen van Music for life

Tijdens de Warmste week brandt de VRT-toren voor alle goede doelen van Music for life

Tijdens de Warmste week van Music for life wordt de VRT-toren met behulp van een LED-wall omgetoverd tot een toorts. Van begin tot einde brandt de vlam als symbool voor alle warmte in Vlaanderen. Stijn Van de Voorde leeft een week lang op de toren en waakt over de vlam.

De Warmste toren

De iconische VRT-toren in Schaarbeek verandert een week lang in een toorts die brandt voor alle goede doelen van Music for life. Op 18 december zal Stijn Van de Voorde de Warmste week 's ochtends officieel inluiden door het aansteken van de vlam. Stijn leeft die week op de VRT-toren en waakt over de vlam. Per uur dat hij op de toren blijft, gaat er een bedrag van 100 euro naar alle goede doelen van Music for life.

Win een unieke beleving

Ook de Vlaming kan Stijn en alle goede doelen steunen door tijdens de Warmste week "TOREN" te sms'en naar 4342. De sms kost 1 euro en gaat integraal naar de meer dan 1000 goede doelen van Music for life. In ruil nodigt Stijn enkele gelukkigen uit voor een unieke torenbeleving op 89 meter hoog.

 

Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en vanaf 18 december live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos