Reizen Waes wint BVN-trofee

Eén-programma is best gewaardeerde Vlaamse BVN-programma

BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland, heeft het Eén-programma Reizen Waes onderscheiden met de BVN-trofee voor het best gewaardeerde Vlaamse BVN-programma van het televisieseizoen 2014-2015. Eén-collega Cath Luyten overhandigde de trofee vanmorgen aan Tom Waes tijdens de persconferentie waar Echt niet OK!, het nieuwe programma van Cath en Tom, werd voorgesteld. 

Met een waardering van 8,3 op 10 behaalde Reizen Waes een even hoge waardering als het programma De Ridder, dat vorig jaar nog de BVN-trofee won. Maar omdat Reizen Waes door meer mensen bekeken en dus beoordeeld werd, gaat de trofee dit jaar naar het reisprogramma van Tom Waes. De waarderingscijfers zijn gebaseerd op een klantentevredenheidsonderzoek dat BVN al sinds 2007 jaarlijks laat uitvoeren.

"Het doet echt deugd om een trofee te krijgen van de kijkers zelf, het publiek voor wie je uiteindelijk een televisieprogramma maakt. Fantastisch dat de BVN-kijkers in het buitenland zo van Reizen Waes hebben genoten. Dankjewel!"
Tom Waes

Het journaal blijft het best bekeken Vlaamse programma op BVN.

Over BVN

BVN is wereldwijd 24 uur per dag gratis te ontvangen via satelliet en internet via www.bvn.tv/bvnlive (behalve in Nederland en België). BVN is een samenwerkingsverband tussen de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) en de VRT. BVN programmeert elke dag een breed aanbod aan Vlaamse en Nederlandse actualiteits- en duidingsprogramma’s. Maar ook fictie, ontspanning en sport komen aan bod. Zo kunnen Vlamingen in het buitenland op BVN o.a. naar Blokken, Dagelijkse kost, Het journaal, De afspraak, T. en De week van Karrewiet kijken.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator VRT, VRT
Pieter Van Eyndhoven Perscoördinator VRT, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Hans Van Goethem
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Bob Vermeir
Communicatiemanager en corporate woordvoerder VRT
0476 80 92 67
02 741 58 98
bob.vermeir@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos