Paul Peyskens geeft de fakkel door aan Reinhilde Weyns als netmanager van Canvas

Reinhilde Weyns wordt de nieuwe netmanager van Canvas. Ze volgt Paul Peyskens op, die om gezondheidsredenen nog enige tijd afwezig zal blijven.

Reinhilde Weyns werkte eerder als adjunct-netmanager van Canvas. De voorbije twee jaar was ze bij VRT verantwoordelijk voor de aankoop van internationale programma’s. Sinds de afwezigheid van Paul nam ze al de taken van netmanager ad interim waar.

Peter Claes, Algemeen directeur Media en Productie: “Omwille van haar ervaring, de goede begeleiding van de recente bijsturing van de Canvas-programmering en haar sterk netwerk binnen en buiten VRT is Reinhilde Weyns de aangewezen persoon om de leiding van Canvas over te nemen.

We merken dat de vernieuwing van september met de bijsturing in januari haar vruchten begint af te werpen: meer kijkers vinden de weg naar Canvas en het online aanbod bereikt ook een jonger publiek.”

Reinhilde Weyns: “Ik geloof in het toekomstproject van Canvas. Hiermee is de missie van Canvas opnieuw scherp gesteld en een digitale toekomst voorbereid. Op die basis wil ik met de hele Canvasploeg en de VRT Nieuwsdienst verder een uniek en onderscheidend aanbod uitbouwen, zowel voor tv als online.”

Paul Peyskens: “De vernieuwing van Canvas werd ingezet met een team, waarbij we op Reinhilde konden rekenen als verantwoordelijke Aankoop. Ze is al jaren een zeer gewaardeerde collega en vertrouwenspersoon. Ik weet zeker dat Canvas onder haar leiding in de beste handen is.”

Bij VRT wensen we Paul Peyskens een spoedig herstel. Wanneer hij terugkeert zal hij als creatief adviseur mee programma’s maken en begeleiden bij Canvas.

Contacteer ons
Hans Van Goethem VRT
Hans Van Goethem VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Hans Van Goethem
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Bob Vermeir
Communicatiemanager en corporate woordvoerder VRT
0476 80 92 67
02 741 58 98
bob.vermeir@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos