Skip to Content
Meer dan 5000 lopers aan de start van de Warmathon in Hasselt

Meer dan 5000 lopers aan de start van de Warmathon in Hasselt

Vandaag werd de tweede Warmathon van Music For Life gelopen in en om het Sportpark van Kiewit bij Hasselt. 5313 Limburgers toonden zich bijzonder sportief. Samen liepen ze maar liefst 53 130 euro bij elkaar voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.

Nadja Vananroye, burgemeester van Hasselt, CD&V-voorzitter Wouter Beke en voormalig meerkamper Hans Van Alphen verschenen aan de start.

Er is zoveel enthousiasme voor de Warmathon dat de Warmathon in Brugge, Antwerpen en Leuven intussen volzet zijn. Inschrijven is enkel nog mogelijk voor de Warmathon in Brussel, tot vanavond 23.59 uur of morgen op de Warmathon zelf.

 

Volg Music For Life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van De Warmste Week van Music For Life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Communicatiecoördinator Music For Life 2017, VRT
Yasmine Van der Borght Communicatiecoördinator Music For Life 2017, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos