Maarten Janssen wordt nieuwe netmanager Ketnet

Maarten Janssen wordt nieuwe netmanager Ketnet

Maarten Janssen wordt de nieuwe netmanager van Ketnet. Maarten werkt al sinds 2004 bij de VRT en was de voorbije jaren Creative Director bij VRT Televisie voor Ketnet en Eén. Zo stond hij mee aan de wieg van succesvolle Ketnet-programma’s zoals “Ketnet Kingsize”, “Move tegen Pesten” en het “Gala van de Gouden K’s”.  

“De voorbije jaren maakte ik met veel goesting programma’s voor Ketnet, en ik vind het een hele eer om voortaan als netmanager mee te mogen bouwen aan een sterke toekomst van dit kwaliteitslabel. Een boeiende uitdaging in deze digitale tijden, want kinderen kunnen tegenwoordig al swipen op een tablet nog voor ze kunnen stappen. Dat ons doelpubliek niet alleen op tv de weg vindt naar Ketnet, maar ook massaal online, bewijst in ieder geval dat we op de goede weg zijn.”

Maarten Janssen

Maarten vervangt huidig Ketnet-netmanager Wouter Quartier die als nieuwe digitale manager verantwoordelijk zal zijn voor de digitale transformatie van alle televisie- en radiomerken van de VRT.

“De kennis die ik heb opgebouwd bij het realiseren van Ketnet als een digitaal merk, neem ik nu mee naar de andere VRT-netten. Het wordt mijn taak om samen met de verschillende netmanagers de VRT te helpen in de omschakeling naar de digitale werkelijkheid waar de Vlaamse mediagebruikers zich vandaag bevinden. Ik ben heel blij over de periode waarin ik samen met de kinderen en een sterk team Ketnet heb kunnen maken, en wens Maarten en iedereen bij Ketnet alle succes toe.”

Wouter Quartier

Contacteer ons
Hans Van Goethem VRT Communicatie, VRT
Hans Van Goethem VRT Communicatie, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

Meer informatie

Voor pers
Hans Van Goethem
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Bob Vermeir
Communicatiemanager en corporate woordvoerder VRT
0476 80 92 67
02 741 58 98
bob.vermeir@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos