Skip to Content
Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems presenteren De Warmste Week van Music For Life

Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems presenteren De Warmste Week van Music For Life

Van maandag 18 december tot kerstavond leven Linde MerckpoelEva De Roo en Bram Willems een week lang in de kou en draaien ze plaatjes voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. Dat maakte de drie vanmiddag zelf bekend door middel van een Facebook live op de Facebook-pagina van Studio Brussel. Vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de nieuwe locatie voor Music For Life, was live te volgen hoe de drie in duikerspak vanop een ponton een duik in het water namen. Eenmaal naar de oever gezwommen, maakten de drie presentatoren zichzelf - en onmiddellijk ook hun nieuwe slaapplaats - bekend.

Eva De Roo (Studio Brussel-dj):

"Hier is het dus, Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Daar zal onze radiostudio staan. En daar, waar we van gesprongen zijn, zullen we met ons drieën slapen!"

Samen met alle Vlamingen maken Linde, Eva en Bram van de week voor kerst opnieuw De Warmste Week van het jaar. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” zullen ze een week lang non-stop live radio maken vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Maar dat is nog niet alles. Wie speelt er in The Flame? Wat gaat Philippe Geubels doen voor Music For Life? Wie presenteert samen met Linde, Eva en Bram De Warmste Radio? Op maandag 4 december worden op Studio Brussel alle details bekendgemaakt over Music For Life 2017. Luister maandag vanaf 07.00 uur naar Linde staat op en kom te weten wat De Warmste Week van 18 tot en met 24 december voor alle Vlamingen in petto heeft.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke Music For Life 2017, VRT
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke Music For Life 2017, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos