Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems presenteren De Warmste Week van Music For Life

Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems presenteren De Warmste Week van Music For Life

Vrijdag 1 december 2017 — Van maandag 18 december tot kerstavond leven Linde MerckpoelEva De Roo en Bram Willems een week lang in de kou en draaien ze plaatjes voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. Dat maakte de drie vanmiddag zelf bekend door middel van een Facebook live op de Facebook-pagina van Studio Brussel. Vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de nieuwe locatie voor Music For Life, was live te volgen hoe de drie in duikerspak vanop een ponton een duik in het water namen. Eenmaal naar de oever gezwommen, maakten de drie presentatoren zichzelf - en onmiddellijk ook hun nieuwe slaapplaats - bekend.

Eva De Roo (Studio Brussel-dj):

"Hier is het dus, Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Daar zal onze radiostudio staan. En daar, waar we van gesprongen zijn, zullen we met ons drieën slapen!"

Samen met alle Vlamingen maken Linde, Eva en Bram van de week voor kerst opnieuw De Warmste Week van het jaar. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” zullen ze een week lang non-stop live radio maken vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Maar dat is nog niet alles. Wie speelt er in The Flame? Wat gaat Philippe Geubels doen voor Music For Life? Wie presenteert samen met Linde, Eva en Bram De Warmste Radio? Op maandag 4 december worden op Studio Brussel alle details bekendgemaakt over Music For Life 2017. Luister maandag vanaf 07.00 uur naar Linde staat op en kom te weten wat De Warmste Week van 18 tot en met 24 december voor alle Vlamingen in petto heeft.

© VRT
© VRT
© VRT
© VRT
© VRT
© VRT
© VRT
Linde Merckpoel © VRT
Eva De Roo © VRT
Bram Willems © VRT