Kristof Windels verlaat de VRT

Kristof Windels, eindredacteur van De Ochtend op Radio 1, wordt communicatieverantwoordelijke op het kabinet van Vlaams minister en viceminister-president Annemie Turtelboom. De VRT Nieuwsdienst bedankt Kristof voor het knappe werk bij De Ochtend.

Kristof Windels: "Ik wil iedereen op de VRT bedanken voor de kansen die ik heb gekregen; met in het bijzonder de ploeg van De Ochtend voor het vertrouwen, de intense samenwerking en de vriendschap. Ik verlaat de VRT omdat er mij een uitdaging is voorgelegd die ik niet kon weigeren. Het is een positieve keuze geweest, maar tegelijk geen makkelijke. Ik wens iedereen hier op de nieuwsvloer en ver daarbuiten het beste in de toekomst. We zullen mekaar zeker terugzien."

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. De VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. De VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan de VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. De VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. De VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.vrt.be