Skip to Content
De sportzomer bij de VRT

De sportzomer bij de VRT

Een zomer vol sport en ambiance op tv, radio en online

De zomer van 2016 belooft een sportzomer te worden om duimen en vingers bij af te likken.

Voor het eerst in 16 jaar zijn de Rode Duivels er weer bij op een EK Voetbal en iedereen is het erover eens dat ze het ver kunnen schoppen. Heel het land maakt zich al op om een maand lang mee te supporteren. De Olympische Spelen zijn hét vierjaarlijkse sportfeest bij uitstek, met atleten uit alle hoeken van de wereld en in de meest uiteenlopende disciplines. De Tour is en blijft een topper op sportief gebied en qua sportbeleving. En dan zijn er ook nog de Ronde van Italië, Roland Garros, het EK Atletiek, de Ronde van Spanje en tal van eendaagse sportevenementen.

De VRT zorgt ervoor dat dat de sportliefhebbers de hele sportzomer in geuren en kleuren en in de beste omstandigheden kunnen volgen. In rechtstreekse uitzendingen en omkaderende programma’s met achtergrond, analyse en ambiance.

Het EK Voetbal en de Olympische Spelen zijn deels op Eén en deels op Canvas te bekijken. De Tour zit (bijna) helemaal op Eén. Voor mensen die niet zo van sport houden is er altijd een alternatief op het andere net.

Radio 1 volgt alle sportevenementen op de voet in Studio France (EK en Tour) en De olympische ochtend (Olympische Spelen).

Ook de andere netten spelen allemaal op hun eigen manier in op de sportieve hoogtepunten van de zomer en de manier waarop de Vlamingen die beleven.

En wie op elk moment echt álles over de Sportzomer wil weten, die kan 24/7 terecht bij sporza.be.

Meer informatie hieronder en alle details in het bijgevoegde persdossier.
Hogeresolutiefoto's staan op het Persportaal van VRT Communicatie.
 

UEFA EURO 2016

Op vrijdag 10 juni gaat in het Stade de France het 15de EK Voetbal van start. Het belooft een spannend toernooi te worden. Zeker ook voor de Belgische fans, want de Rode Duivels zijn er voor het eerst sinds het EK van 2000 in eigen land opnieuw bij. De VRT zorgt ervoor dat de supporters het grote voetbalfeest van het eerste tot het laatste fluitsignaal kunnen volgen op televisie, radio en online.

Op de eerste rij bij Eén en Canvas

Bij Eén en Canvas zitten voetballiefhebbers deze zomer op de eerste rij voor alles over het EK. Karl Vannieuwkerke en Maarten Vangramberen heten hen elke dag welkom vanuit het voetbaldorp in Franse sfeer aan de voet van de VRT-toren, voor wedstrijden, analyses, reportages, massa’s beelden uit Frankrijk en de dagelijkse talkshow Panenka!.

Alles Live

Alle wedstrijden van het Europees Kampioenschap worden live en integraal uitgezonden. Zes door de wol geverfde sportjournalisten voorzien de wedstrijden van deskundig commentaar: Frank Raes, Filip Joos, Eddy Demarez, Stef Wijnants, Peter Vandenbempt en Geert Heremans. Wie welke wedstrijden becommentarieert ligt vast voor de eerste speeldagen van de groepsfase, maar nog niet volledig voor de latere fases van het toernooi.

Zomers decor in Franse sfeer

Karl Vannieuwkerke en Maarten Vangramberen verzorgen de omkadering van de rechtstreekse verslagen van Euro 2016. Ze doen dat vanuit een gezellig voetbaldorp in Franse sfeer aan de voet van de VRT-toren. Karl en Maarten ontvangen er dagelijks hun praatgasten en een ruime schare voetbalfans om samen de wedstrijden te volgen en te bespreken. Jan Mulder is er als kenner en fan van het Belgische voetbal dagelijks bij. Daarnaast zijn er een aantal ‘vaste waarden’ (onder meer Gert Verheyen, Geert De Vlieger, Wesley Sonck, Imke Courtois en Franky Van der Elst) en enkele ‘nieuwe gezichten’. Meestal zijn er twee gasten voor de namiddagmatchen en schuift er nog een derde bij voor de avondwedstrijd. De Rode Duivels spelen in de groepsfase op 13 juni om 21.00 u. tegen Italië, op 18 juni om 15.00 u. tegen Ierland en 22 juni om 21.00 u. tegen Zweden. Er is dan meer publiek te gast in het voetbaldorp en Sporza peilt naar wat het EK losmaakt bij de Duivels-supporters in België en Frankrijk. Ruben Van Gucht, Peter Vandenbempt en Wouter De Smet zijn in het stadion en zorgen voor tussenkomsten en interviews heet van de naald.

Talkshow Panenka!

Na afloop van de wedstrijd van 21.00 uur en het late Journaal presenteert Karl Vannieuwkerke vanaf ongeveer 23.20 u. de dagelijkse talkshow Panenka!. Daarin schuift er nog een extra gast bij aan, naast de drie al aanwezige analisten. In Panenka! blikken ze terug op de wedstrijden van de dag, maar uiteraard komt de kijker ook alles te weten over wat er die dag is gebeurd bij de Rode Duivels.  Ruben Van Gucht en Wouter De Smet brengen verslag uit vanuit Bordeaux, waar onze nationale ploeg haar uitvalsbasis heeft. Sammy Neyrinck bericht vanuit het kamp van de volgende tegenstander van de Rode Duivels.

Het Journaal

Ook in de Journaals is er ruime aandacht voor het EK. Naast de hoogtepunten van de dag is er ook een dagelijkse rubriek waarin Ruben Van Gucht een stand van zaken geeft over de Rode Duivels: ofwel vanuit Bordeaux, ofwel vanuit het stadion waar de Belgen hun volgende wedstrijd zullen spelen.

Sporza.be: dé referentie over het EK

Sporza.be is tijdens het EK voetbal de referentie voor wie alles over het toernooi wil weten. De website en de EK-app brengen de klok rond al het nieuws over de Rode Duivels en de gebeurtenissen in Frankrijk. En vooral heel veel wedstrijdbeelden.

Sporza.be is het kloppend hart van de sportredactie tijdens Euro 2016. In het Match Center kan je alle wedstrijden live volgen, met tekstupdates en met livestream in hoge  kwaliteit. Sporza.be is ook the place to be voor alle weetjes over de Belgen: dagelijks is er uniek nieuw beeldmateriaal uit het kamp van de Rode Duivels.

De Sporza Voetbalapp is dé complete EK-gids.  Speciaal voor het EK wordt de Sporza Voetbalapp in een nieuw kleedje gestoken, met extra veel wedstrijdbeelden. Je kan er alle wedstijden live volgen, in hoge kwaliteit. Je vindt er ook alle uitslagen, nieuws en de wedstrijdkalender. Duid je favoriete land aan en je ontvangt meldingen over het verloop tijdens de wedstrijden. De gratis app kan zowel op tablet als op smartphone gebruikt worden.

Radio 1 en het EK: Studio France

Tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal, en later ook tijdens de Ronde van Frankrijk, presenteert Radio 1 een gloednieuw overkoepelend programma: Studio France. Het programma is er elke dag, van vrijdag 10 juni tot zondag 24 juli, telkens vanaf 13.00 u. Studio France brengt een mix van sport, nieuws, muziek en ontspanning. Het programma wordt gebouwd rond de live verslaggeving van de 51 wedstrijden van het EK en de 21 ritten van de Ronde van Frankrijk.

Presentatie Studio France (standaardschema van 10 juni tot 10 juli; aanpassingen zijn mogelijk in functie van de sportactualiteit) :

  • 13 – 17.00 : Ayco Duyster en Lode Roels (Gert Geens en Tom Vandenbulcke tijdens Tour)
  • 17 – 20.00 : Ruth Joos / Xavier Taveirne en David Naert
  • 20 – 23.00 : wisselende presentatie, in functie van de sportactualiteit

Ruth Joos en David Naert zijn de vaste gastvrouw en -heer van Studio France bij de cruciale wedstrijden, o.a. de openingswedstrijd en de wedstrijden van de Rode Duivels. Soms presenteren zij Studio France dan ook tijdens de andere tijdsblokken. Peter Vandenbempt is de vaste commentaarstem van alle wedstrijden van de Rode Duivels. Tom Boudeweel slaat zijn tent op bij de Rode Duivels in Bordeaux en brengt heet van de naald alle nieuws over onze nationale ploeg.

Ward Bogaert trekt samen met Mathias Dhondt naar Frankrijk om te verbroederen met de Fransen en samen met hen het EK te volgen. Met een mobilhome doorkruisen ze steden en dorpen op zoek naar nieuwe vrienden. Samen kijken ze naar een wedstrijd en heffen ze het glas. Daarnaast lanceert Radio 1 ook de Gouden Bal, een quiz en een zoektocht in eigen land met bijzondere prijzen.

Het EK op de andere netten

Ook de andere netten spelen allemaal op hun eigen manier in op de sportieve hoogtepunten van de zomer en de manier waarop de Vlamingen die beleven.

Op Radio 2 verandert De Weekwatchers vanaf zaterdag 28 mei in De EK-watchers, met Lieven Van Gils.  

Studio Brussel stuurt Stijn Vlaeminck naar Frankrijk en organiseert tijdens de EK-matchen van de Rode Duivels Dance With The Devils: een unieke supportersbelevenis in de Lotto Arena in Antwerpen met live muziek en top dj's.

Ook MNM volgt het EK op de voet. Stan “Sportstan” Vanderwaeren brengt tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels verslag uit van de sfeer op de gedempte zuiderdokken in Antwerpen, waar duizenden supporters samenkomen om tijdens een groot voetbalfeest met een gigantisch scherm onze nationale ploeg aan de moedigen en ambiance te maken.

Op Klara vertelt Fred Brouwers elke dag van het EK een verhaal over een klassiek musicus die ook voetbalgek is, of over een voetballer die van Bach houdt, en hoe zich dat zoal manifesteert. Mozart versus Messi? Elke ochtend op Klara.

Ketnet brengt tijdens het EK en de Olympische Spelen de dagelijkse ochtendshow De Ketnet-Arena. Maar ook de rest van de zomer staan sport en beweging centraal. De dagelijkse Ketnet-wrap wordt uitgezonden vanuit een openluchtstudio annex mini-sportcentrum aan de voet van de VRT-toren.

 

DE RONDE VAN FRANKRIJK

Het EK voetbal is nog volop aan de gang wanneer in Frankrijk op 2 juli een tweede groot sportevenement van start gaat. Drie weken later, op zondag 24 juli, weten we wie de opvolger wordt van Chris Froome. De VRT brengt naar goede gewoonte op radio en televisie en online verslag uit van de Ronde, met rechtstreekse uitzendingen op Eén, Radio 1 en Sporza.be.

Alle ritten live op Eén

De Tour 2016 is helemaal live te volgen op Eén, met commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer. Renaat Schotte sprokkelt interviews voor en na de ritten. Maarten Vangramberen reist mee met de Tourkaravaan en brengt in Het journaal verslag uit aan het thuisfront.  Heel wat bergritten en de openings- en slotetappe worden integraal uitgezonden. Op de slotdag van de Tour, zondag 24 juli brengt Eén ook live verslag uit van de derde editie van La Course. Deze eendaagse wedstrijd voor vrouwen wordt gereden op en rond de Champs Elysées, voorafgaand aan de slotetappe van de mannen.

Dagelijkse terugblik in Vive le vélo

In Vive le vélo blikt Karl Vannieuwkerke elke avond in goed gezelschap en op een tot de verbeelding sprekende locatie terug op de voorbije Tourdag. Door het EK Voetbal start Vive le vélo dit jaar wat later. Na de EK-finale en de eerste rustdag trekt Karl naar de Pyreneeën, waar het prachtige dorp Mirepoix zijn eerste stopplaats is. De gasten liggen nog niet allemaal vast, maar zeker is alvast Lucien Van Impe. Hij komt op 17 juli langs bij Karl om te praten over zijn Tourzege, exact 40 jaar geleden. Ook Willy Teirlinck, in 1976 ploegmaat van Lucien bij Gitane, is er dan bij. Nog enkele andere namen: Mart Smeets, Sven Nys, comedian Begijn Le Bleu, Louis Tobback en handbiker Jonas Van de Steene.

Maarten Vangramberen ontvangt elke avond de renner van de dag aan zijn tafel. Naar goede gewoonte draagt Vive le vélo ook een steentje bij voor het goede doel. Door te sms’en kunnen de kijkers de tafel winnen.  De opbrengst van de sms’jes gaat naar Kom op tegen kanker.

Sammy Neyrinck brengt dagelijks een reportage uit de buik van het peloton. En natuurlijk besteedt Vive le vélo ook weer veel aandacht aan al het moois dat Frankrijk te bieden heeft.

Special: De zomer van Lucien

40 jaar geleden, in 1976, won voor het laatst een Belg de Ronde van Frankrijk. Lucien Van Impe, de kleine berggeit uit Mere, overvleugelde de tegenstand en zorgde voor algemene wielergekte in België. In De zomer van Lucien reizen copains Karl Vannieuwkerke (5 in ’76) en Eddy Planckaert (18 in ’76) in het wiel van Lucien en leggen ze het parcours van toen opnieuw af. Niet met de fiets, maar in een camper uit de seventies. Onderweg praten ze met mensen die Luciens zegetocht vanop de eerste rij hebben beleefd: ploeggenoten en rivalen, supporters en mecaniciens, wielerfanaten, enz. En uiteraard komt ook Lucien zelf aan bod. De zomer van Lucien gaat niet alleen over de wonderlijke Tour van 1976,  maar ook over de tijd van toen: de heetste zomer van de eeuw.  Op 2 en 9 juni op Eén.

Radio 1 en de Tour : Studio France

Wie het wielrennen liever via de radio volgt, zit goed bij Sporza op Radio 1. Omdat het EK in Frankrijk en de Tour elkaar gedeeltelijk overlappen, kiest Radio 1 deze zomer uitzonderlijk voor één overkoepelende programmatitel: Studio France.  Tijdens de Tour (2 tot 24 juli) staat Studio France vanaf 13.00 u. garant voor spannende verslaggeving vanuit de Ronde, zomerse reportages uit Frankrijk, vakantiemuziek en een fijne Tourquiz.  Gert Geens en Tom Vandenbulcke zijn de vaste gastheren tussen 13.00 en 18.00 u. Christophe Vandegoor en Carl Berteele brengen live verslag van aan de start aan de Mont-Saint-Michel tot aan de finish op de Champs-Elysées. Studio France blikt ook terug op de hete zomer van 1976, de zomer waarin Lucien Van Impe 40 jaar geleden voor de laatste Belgische eindzege zorgde. Elke dag is er ook een aparte kijk op het Tour-parcours en wat dat allemaal te bieden heeft.

De Tour van sporza.be

Zoals elk jaar zit je op sporza.be in het wiel van de renners tijdens de Ronde van Frankrijk. Alle ritten zijn in livestream te bekijken, met tekstupdates vanaf de start. Op de gewone site maar ook via de mobiele versie m.sporza.be. Sporza.be bundelt alle nieuwtjes uit het peloton. Je vindt er alle verslagen, interviews en de leukste filmpjes uit de Tour. En natuurlijk ook alle uitslagen en klassementen.

Tour of Beauty op MNM

Ook MNM heeft aandacht voor de Ronde van Frankrijk. Drie weken lang krijgen Ann Reymen en Stan Vanderwaeren in Tour of Beauty dagelijks het bezoek van een vrouw die iets met wielrennen heeft, die zelf fietst, samen is met een renner of gewoon gepassioneerd is door de fiets. Op weekdagen van 12 tot 13 uur en tijdens de weekends van 13 tot 14 uur. Vanaf zaterdag 2 juli.

 

DE OLYMPISCHE SPELEN

Op vrijdag 5 augustus om 23.00 u. Belgische tijd gaan in het legendarische Maracanã-stadion in Rio de Janeiro de Olympische Spelen van de 31ste Olympiade van start. Ondanks het tijdsverschil van vijf uur met Rio zullen de Vlaamse sportliefhebbers niets moeten missen van de Spelen. Bij de VRT kunnen ze de klok rond meegenieten van het grootste sportevenement ter wereld via Eén, Canvas, Radio 1 en sporza.be.

Een olympisch aanbod bij Eén en Canvas

Wie de Olympische Spelen van naaldje tot draadje wil volgen, kan bijna 24/7 terecht bij Sporza op Eén en Canvas.

Sporza: Rio 2016 – dagelijks van 14 tot 5 uur

Sporza: Rio 2016 is een doorlopend Olympisch programma van 14 uur ’s middags tot 5 uur ‘s ochtends. Het accent ligt op live-sport en lange samenvattingen, op de Belgen en op de grote olympische sporten (met als hoogtepunt de zwem- en atletiekfinales). Sporza: Rio 2016 bestaat uit drie tijds- en presentatieblokken:

  • 14.00 tot 19.00 uur : op Eén met Frank Raes als anker
  • 19.00 tot 23.00 uur:  op Canvas met Catherine Van Eylen als gastvrouw
  • 23.20 tot 5.00 uur:  op Eén met Aster Nzeyimana als host: nieuw op tv, maar bekend van MNM en Sporza Radio, en vanaf zaterdag 28 mei ook sportanker in Het Journaal.

Maarten Vangramberen en Ruben Van Gucht zijn ter plekke in Rio en zorgen in de Journaals en tussen de verslagen door voor live-interventies. Daarnaast zijn de belangrijkste commentatoren Kris Meertens en Marc Willems (atletiek), Stef Wijnants en Sidney Appelboom (zwemmen), Inge Vanmeensel en Dirk Vanesser (gymnastiek) Eddy Demarez en Manu Leroy (hockey), Christophe Vandegoor (basketbal, afwisselend met Kris Meertens), Renaat Schotte (baanwielrennen), Michel Wuyts (wielrennen op de weg) en Dirk Gerlo (triatlon, handbal). Daarnaast heeft Sporza met Wouter De Smet en Chris Picavet nog twee reporters ter plaatse.

Update – dagelijks van 6.00 tot 12.30 uur

Wie de uitzendingen ’s nachts niet kan volgen, maar ’s morgens toch nog iets wil meepikken van de competities, kan daarvoor vanaf zes uur op Eén terecht. Korte verslagen vatten alles samen wat er ’s nachts in Rio is gebeurd. Ze worden in lusvorm uitgezonden.

Uitgebreid olympisch nieuws in de Journaals

De Journaals krijgen tijdens de Olympische Spelen een extra uitgebreid sporthoofdstuk. Frank Raes neemt het sportblok in het 1 uur-Journaal voor zijn rekening. In de Journaals van 19 en 23 uur zorgt Karl Vannieuwkerke voor een dagelijkse samenvatting onder de noemer Studio Rio 2016. Dat zijn de vaste momenten waar de kijker terechtkan die in een klein half uurtje mee wil zijn met wat er de afgelopen 24 u op de Spelen is gebeurd.

Afspraak in Rio

Nog tot 6 juni volgt Afspraak in Rio elke maandag om 20.25 u. een aantal Belgische topsporters in de laatste rechte lijn naar Rio. Ze leven elke dag in het teken van de sport en de Olympische Spelen. Hoe zwaar en ingrijpend is dat eigenlijk? Om dat te achterhalen, deelden de programmamakers lief en leed met de top van de Belgische sport en gunnen ze ons een bijzondere blik achter de schermen.

De Paralympische Spelen

De Paralympische Spelen voor atleten met een fysieke beperking, vinden eveneens plaats in Rio, van 7 tot 18 september. De Sporza-reporters ter plaatste zijn Stefaan Lammens, Geert Heremans en Roan Dom.  Zij brengen verslag uit in een dagelijks magazine van een kwartier na het 1-uur-Journaal op Eén.  

Sporza.be geeft (bijna) alles

Sporza trekt voor de Olympische Spelen in Rio alle registers open.

Sporza.be en de mobiele site m.sporza.be houden de sportliefhebbers de klok rond op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit Brazilië, met natuurlijk speciale aandacht voor de Belgische atleten.  Op de olympische live-pagina hoef je geen enkele Belgische prestatie te missen met drie gelijktijdig te bekijken livestreams, tekstupdates en de mooiste en leukste filmpjes. Op de site staan verder ook alle uitslagen, medailles, nieuws en videoverslagen.

Tijdens de Olympische Spelen pakt Sporza uit met een olympische app, voor tablets en smartphones (Android, iOS en Windows). Alle in Rio gecapteerde wedstrijden zijn er live te bekijken in hoge kwaliteit. Je kan kiezen uit een heleboel kanalen en je vindt er uiteraard ook het programma, alle uitslagen en alle nieuwtjes terug. Je kan de app ook personaliseren: volg de Belgen op de voet en duid je favoriete sporten aan. Zo krijg je een melding wanneer een Belg in actie komt in Rio.

De olympische ochtend van Radio 1

Uiteraard staan de Olympische Spelen in Rio (5 -21.8) ook met stip genoteerd in de Radio 1-agenda. Alle sportieve hoogtepunten kan je live volgen. Daarvoor zorgen David Naert, Dirk Gerlo en Tom Boudeweel ter plekke. Xavier Taveirne brengt dan weer verslag uit over het maatschappelijke Braziliaanse nieuws.

De meeste sportactualiteit wordt gebundeld in De olympische ochtend. De dagelijkse actualiteitsafspraak tussen 6 en 9 uur ’s morgens krijgt een extra olympische kleur. 17 dagen lang, dus ook in het weekend. Maar ook overdag en ’s avonds komt er live verslaggeving uit Rio. Gert Geens, Tom Vandenbulcke en Steffy Merlevede zijn de olympische co-presentatoren in De olympische ochtend en De wereld vandaag. Gert en Steffy presenteren elk een week lang De olympische ochtend. Steffy en Tom ieder een week De wereld vandaag.

De Olympische Spelen op de andere netten

Tijdens de Olympische Spelen strijkt Radio 2 neer in het Rio House in Oostende, het supportershuis van het BOIC aan de kust. Radio 2 zal vandaar onder meer Spits, De Zomercollectie en De week van Niels uitzenden.

Nog tot en met 27 mei presenteren Ann Reymen en Stan “Sportstan” Vanderwaeren op MNM elke middag van 12 tot 13 uur Road to Rio. Elke dag komt een Olympische atleet langs om vooruit te blikken op Rio 2016.

Net als tijdens het EK Voetbal presenteert Ketnet tijdens de Olympische Spelen elke ochtend De Ketnet-Arena, een dagelijks ochtendshow met alle belangrijke én leuke nieuws uit Rio. De Ketnet-Arena is een samenwerking tussen de Ketnet-wrap en het jeugdjournaal Karrewiet, dat zorgt voor samenvattingen en reportages. Van 6 tot 21 augustus.

 

EN VERDER…

Het EK voetbal, de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen zijn uiteraard de blikvangers, maar er is deze zomer nog meer sport te beleven bij de VRT. De Ronde van Italië (6-29.5) nadert momenteel zijn ontknoping en Roland Garros (16.5-5.6) is in volle gang. Naast de grote evenementen is het de volgende weken onder meer uitkijken naar het BK wielrennen (26.5), het EK atletiek (6-10.7) in Amsterdam, de GP van België Motorcross in Lommel (31.7), de Vuelta (20.8 – 11.9), de GP van België Formule 1 in Francorchamps (28.8), de Paralympische Spelen (7-18.9) in Rio en de Memorial Van Damme (9.9).

Contacteer ons
Hans Van Goethem Woordvoerder programma's en netten VRT
Hans Van Goethem Woordvoerder programma's en netten VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos