Ketnet, Radio2 en MNM verplaatsen STIP IT-actie naar september 2024

Beste perscollega,

Dit jaar lanceren Ketnet, MNM, Radio2 en het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten de nieuwe editie van STIP IT. Net zoals vorig jaar willen we heel Vlaanderen en Brussel mobiliseren om de lijn te trekken tegen pesten. Dit jaar zal de actie plaatsvinden bij de start van het schooljaar, in september 2024. (En dus niet tijdens de Vlaamse Week tegen Pesten ​ zoals de voorbije jaren.)

Zo kunnen we, vanaf het begin van het werkjaar van scholen, sportclubs, bedrijven, jeugdbewegingen, woonzorgcentra, jeugdhulp, … samen een jaar lang Kleur Kiezen Tegen Pesten. De nieuwe song, de boegbeelden en alle verhalen ontdek je op maandag 9 september 2024 bij Ketnet, MNM en Radio2. De apotheose van de actie is op zaterdag 28 september 2024.

Met vriendelijke groeten,

Elise Vandevenne
VRT Communicatie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met