Extra sessie op Media Fast Forward: minister Dalle in gesprek met Generation M (MNM)

Extra sessie op Media Fast Forward: minister Dalle in gesprek met Generation M (MNM)

10 december 2020 - Media & Culture Fast Forward is een initiatief van de VRT in samenwerking met het Departement Cultuur, Jeugd en Media rond de toekomst van media en cultuur.  Het brengt mediaprofessionals, ondernemers, creatievelingen, onderzoekers en beleidsmakers samen om innovatie mogelijk te maken. Het festival Media en Culture Fast Forward vindt online plaats op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 december.

Aan het programma is nu een extra sessie toegevoegd. Niemand minder dan Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle verzorgt op maandag 14 december om 9.30 u. de kick-off van het mediafestival met een introductie over de toekomst van media.

In die toekomstvisie laten we ook jongeren aan het woord, want het is tenslotte hun toekomst. Samen met Dorianne Aussems (MNM) en Generation M blikt Dalle vooruit op de mogelijkheden van een reboot.

Wie dit gesprek online wil volgen, kan zich inschrijven via deze link.

Meer op Media en Culture Fast Forward

Op Media en Culture Fast Forward gaan ook de CEO’s van alle grote Vlaamse mediabedrijven met elkaar in debat over streaming en internationalisering van Vlaamse content.

Friedl’ Lesage praat er met Ivo Van Hove en met Anne Teresa De Keersmaeker, en er zijn sessies over duurzaamheid bij fictieproducties (moderator: Nic Balthazar), over de impact van AI op creativiteit (moderator: Chantal Pattyn) en een debat over de Vlaamse canon, met Joachim Pohlmann (kabinet Jambon) en Jaouad Alloul.

Als wereldberoemd hoogleraar ‘Economics of Innovation and Public Value’ aan het University College London neemt Mariana Mazzucato 'de waarde van alles' onder de loep. Terzake-frontvrouw Annelies Beck bevraagt haar over overheidsambities, haar nieuwe boek rond moonshots en de nood aan storytellers en verbeelding.

Ontdek deze en alle overige sessies in voorgaand persbericht.

#mediafastforward
#culturefastforward


Jan Sulmont Communicatieverantwoordelijke Innovatie VRT

 

 

 

 

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Hans Van Goethem
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
0471 13 90 46
02 741 90 25
hans.vangoethem@vrt.be

Bob Vermeir
Communicatiemanager en corporate woordvoerder VRT
0476 80 92 67
02 741 58 98
bob.vermeir@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos