Externe bruggenbouwer moet vertrouwen herstellen

Reactie van VRT-directie na overleg met de vakbonden

Donderdag 28 maart 2024 – "De directie van VRT heeft donderdagnamiddag tijdens het sociaal overleg voorgesteld om een externe bruggenbouwer aan te stellen. Die moet het vertrouwen herstellen binnen de organisatie. Het sociaal overleg is open en constructief verlopen. Directie en vakbonden gaan vanaf morgen samen op zoek naar de juiste persoon hiervoor.

VRT ging de afgelopen week door een woelige periode en dat heeft een invloed op vele medewerkers. De directie van VRT heeft begrip voor de vele bezorgdheden en ze gaat graag in gesprek met collega's die dat wensen. Personeelsleden kunnen ook een beroep doen op de vertrouwenspersonen voor een confidentieel gesprek.

Samen blijven we geloven in een sterke publieke omroep die iedere dag het verschil maakt in onze samenleving. "

Bob Vermeir

Communicatiemanager en corporate woordvoerder VRT

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met