Skip to Content
Dit zijn de zes vlammetjes van De Warmste Week

Dit zijn de zes vlammetjes van De Warmste Week

14 november 2022 - Vanaf vandaag kan iedereen een vlammetje kopen van De Warmste Week. Dit jaar zijn er zes unieke pins. Een pin van De Warmste Week kost 3 euro en kan je bestellen op dewarmsteweek.be. De pins zijn ook te koop in alle KBC-kantoren en bij hun verzekeringsagenten.

De vlammetjes voor De Warmste Week zijn terug! Vanaf vandaag zijn er zes unieke pins verkrijgbaar. Door een vlammetje te kopen en de pin te dragen, steun je de 270 geselecteerde projecten rond kansarmoede.

Kansarmoede beperkt mensen in hun kansen om op een volwaardige manier deel te nemen aan onze samenleving. Thuis, op school, op het werk maar ook bij de dokter of in de sportclub. Wie in kansarmoede leeft, heeft het elke dag een stuk moeilijker. In Vlaanderen wordt 1 op de 8 kinderen geboren in kansarmoede.

Naast het kopen van vlammetjes kan je De Warmste Week ook nog op andere manieren steunen. Zo kan je nog steeds acties opzetten om geld in te zamelen en je inschrijven voor een van de vijf Warmathons via dewarmsteweek.be.

De Warmste Week is een project van VRT, met Ketnet, Eén, VRT MAX, Studio Brussel en MNM als dragende merken. Om de projecten van De Warmste Week te steunen richtte VRT het DWW-fonds op bij de Koning Boudewijnstichting. De Warmste Week wordt gerealiseerd met de warme steun van KBC.

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos