Skip to Content
Brusselse Warmathon brengt 53 040 euro op voor alle goede doelen van Music For Life

Brusselse Warmathon brengt 53 040 euro op voor alle goede doelen van Music For Life

Het Atomium en het Ossegempark in Laken waren het perfecte decor voor de Brusselse Warmathon. Het miezerige weer hield de 5304 lopers niet tegen hun rondjes af te werken. Samen liepen ze maar liefst 53 040 euro bij elkaar voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.

Eén van de deelnemende groepen was de klas van Aza. Het meisje overleed enkele weken geleden aan de gevolgen van een hersentumor. De klasgenootjes, haar broer, zus en mama liepen de Warmathon voor Aza.

Cath Luyten moest vandaag verstek geven wegens ziekte maar hoopt morgen in Brugge terug in duo met Stijn Vlaeminck aan de start te staan.

 

Volg Music For Life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van De Warmste Week van Music For Life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Perscoördinator Music For Life 2017, VRT
Yasmine Van der Borght Perscoördinator Music For Life 2017, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos