Skip to Content

Brugge klopt Hasselt en is voor minstens één dag De Warmste Stad van Vlaanderen

Brugge zamelt 40.870 euro in voor De Warmste Week van Music For Life

Vandaag liepen 4.087 deelnemers aan de Warmathon in Brugge samen 18.405 rondjes van 2,1 kilometer, samen goed voor 38.650 kilometer. Dat is ruim 5.500 kilometer meer dan de Hasselaren gisteren. Brugge mag zich dan ook voor minstens één dag De Warmste Stad van Vlaanderen noemen. Morgen wordt de Warmathon gelopen in Gent. Op woensdag 23 december is het de beurt aan de Antwerpenaren. Woensdagavond weten we ook in welke Vlaamse provinciehoofdstad de meeste kilometers zijn gelopen en zich De Warmste Stad van Vlaanderen mag noemen.

Dit is de voorlopige tussenstand:

1. Brugge - 38.650 km
2. Hasselt - 33.083 km
3. Leuven - 32.248 km

Omdat er per deelnemer ook tien euro naar alle goede doelen van Music For Life gaat, zamelde Brugge vandaag 40.870 euro in voor meer dan duizend goede doelen.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Persverantwoordelijke Music For Life, VRT
Pieter Van Eyndhoven Persverantwoordelijke Music For Life, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos