Skip to Content
#BelRiadh: Riadh Bahri online in gesprek met jongeren over actuathema’s

#BelRiadh: Riadh Bahri online in gesprek met jongeren over actuathema’s

Vrijdag 25 maart 2022 - Vanaf woensdag 30 maart gaat Riadh Bahri in #BelRiadh elke twee weken in gesprek met jongeren over het nieuws en de actualiteit. Het nieuwe onlineformat van VRT NWS biedt jongeren een platform om met elkaar in discussie te gaan over de actualiteit en de maatschappelijke thema’s die hen raken. Riadh nodigt ook elke keer een centrale gast uit bij het debat. Daarnaast bellen experts, politici of andere betrokkenen in om mee te discussiëren of duiding te geven.

Riadh Bahri: “#BelRiadh dat wordt dé plek waar we met jongeren in gesprek gaan over het nieuws. Alle meningen zijn welkom en geen enkel onderwerp is taboe. Praten mét elkaar en met experten, politici en andere betrokkenen, dat gaan we doen. Over wat er in de wereld gebeurt, hoe klein of groot dat nieuws ook is. Iedereen kan inbellen in onze videocall of reageren via de app van VRTNWS. En dan gaan we samen het gesprek aan.”

Op woensdag 30 maart nodigt Riadh Michèle Cuvelier uit als centrale gast.

In november 2021 lanceerde VRT NWS de podcast Snapt ge mij nu waarin ​ journaliste Aurélie Boffé ​ in gesprek gaat met jonge twintigers over actuele onderwerpen die polariseren. Met #BelRiadh bouwt VRT NWS verder aan het aanbod waarin jongeren open en veilig met elkaar in discussie kunnen gaan via audio en video.

#BelRiadh vanaf woensdag 30 maart, tweewekelijks, om 20 uur in de app van VRT NWS en op vrtnws.be. Vanaf de dag nadien, telkens een inhoudelijke best off, op vrtnws.be en VRT NU.


Niet voor publicatie: Riadh Bahri staat ter beschikking voor interviews op een later tijdstip.

 

 

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos