Skip to Content
Bart Peeters en Siska Schoeters presenteren het slot van De Warmste Week op Eén

Bart Peeters en Siska Schoeters presenteren het slot van De Warmste Week op Eén

De Warmste Dankuwel van het Jaar: donderdag 24 december van 13.30 tot 18.00 uur op Eén

Woensdag 23 december 2020 – Het is al een hartverwarmende week geweest, waarin iedereen elkaar enorm veel heeft bedankt om het voorbije jaar het verschil te maken. Morgen sluiten Bart Peeters en Siska Schoeters De Warmste Week af met De Warmste Dankuwel van het Jaar, een gezellige tv-namiddag op weg naar kerstavond. Iedereen kan de show live volgen na Het journaal van 13.00 uur op Eén.

Bart Peeters & Siska Schoeters
Bart Peeters & Siska Schoeters

Bekende gasten

Tijdens De Warmste Dankuwel van het Jaar kan heel Vlaanderen genieten van heel veel warme dankuwels aan mensen die dit jaar op een bijzondere manier het verschil hebben gemaakt. Ook heel wat bekende gasten - onder meer Martine Tanghe, Pedro Elias en Wim Lybaert - komen nog dankuwel zeggen voor wie voor hen het verschil heeft gemaakt.

Live muziek

The Great Belgian Songbook zorgt voor de muzikale kerstsfeer. De band brengt verrassende en warme versies van bekende nummers samen met Belle Perez, Gala (winnaar The Voice Kids 2020), Marble Sounds, Daan, Gene Thomas en Sergio. En ze hebben nog een bijzondere, muzikale verrassing in petto.

Hoogtepunten

Uiteraard krijg je ook de hoogtepunten en strafste verhalen van de afgelopen week te zien tijdens de show. Zo sluit Studio Brussel Beats of love af met een live miniconcert van Selah Sue in De Warmste Straat van Leuven. Na zijn roadtrip door Vlaanderen komt ook Dieter Coppens live toe in de slotshow voor zijn laatste #soeperbedankt-halte, met soepporter Eddy Planckaert. Afsluiten doen Bart en Siska met een heel speciale versie van Het Warmste Koor van Radio 2.

Locatie

De hele show wordt coronaveilig - zonder publiek - opgenomen vanuit Hal 5 in Leuven. De historische spoorhallen worden voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellige woonkamer.

De Warmste Dankuwel van het Jaar: donderdag 24 december van 13.30 tot 18.00 uur op Eén.

Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke De Warmste Week

 

 

 

Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
woordvoerder@vrt.be

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos