Skip to Content
7750 lopers aan de start van de Warmathon in Antwerpen

7750 lopers aan de start van de Warmathon in Antwerpen

Brussel, Hasselt, Brugge en Antwerpen zamelen samen 234 080 euro in voor de Warmste week van Music for life

Vandaag liepen 7750 mensen warm voor de meer dan duizend goede doelen van Music for life op de Warmathon in Antwerpen. Hanna Mariën gaf het startschot in het Rivierenhof in Deurne. Bart De Wever, Kris Peeters, Erwin Vervecken en duizenden andere Antwerpenaren liepen samen maar liefst 77 500 euro bij elkaar. Antwerps burgemeester De Wever vierde zijn verjaardag met twaalf rondjes op het parcours. Roelstoelsprinter Peter Genyn woonde de slotceremonie bij.

Tot nu toe bracht de Warmathon van Music for life al 234 080 euro op voor alle goede doelen.

Wie wil mee lopen, kan morgen nog terecht op de Warmathon in Leuven. Op vrijdag 23 december vindt de laatste Warmathon plaats in Gent.

 

Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

NIET VOOR PUBLICATIE

Foto's van de Warmste week van Music for life zijn beschikbaar via pers.vrt.be.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Yasmine Van der Borght Persverantwoordelijke Music for life 2016, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos