Skip to Content
3.673 Hasselaren lopen zich warmer dan Leuven

3.673 Hasselaren lopen zich warmer dan Leuven

Hasselt zamelt 36.730 euro in voor De Warmste Week van Music For Life

Vandaag liepen 3.673 deelnemers aan de Warmathon in Hasselt samen 14.384 rondjes van 2,3 kilometer, samen goed voor 33.083 kilometer. Daarmee heeft Hasselt zich met bijna vijfhonderd deelnemers minder toch warmer gelopen dan Leuven. Gisteren liepen de Leuvenaren samen 32.248 kilometer. Per deelnemer gaat er tien euro naar alle goede doelen van Music For Life. Hasselt zamelde vandaag dus 36.730 euro in voor meer dan duizend goede doelen.

Doet Brugge morgen beter?

De vraag is nu: doet Brugge, waar morgen de Warmathon gelopen wordt, het nog beter dan Hasselt? Op dinsdag 22 december wordt de Warmathon gelopen in Gent. Op woensdag 23 december is het de beurt aan de Antwerpenaren. Woensdagavond weten we ook in welke Vlaamse provinciehoofdstad de meeste kilometers zijn gelopen en zich De Warmste Stad van Vlaanderen mag noemen.

Contacteer ons
Pieter Van Eyndhoven Persverantwoordelijke Music For Life, VRT
Pieter Van Eyndhoven Persverantwoordelijke Music For Life, VRT
Over Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

De Vlaamse publieke omroep VRT informeert, inspireert en verbindt alle Vlamingen in al hun eigenheid en diversiteit. VRT brengt een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod op het vlak van informatie, cultuur, educatie, ontspanning en sport. VRT bereikt met zijn drie televisiekanalen, vijf radiokanalen en allerhande digitale kanalen wekelijks 90% van alle Vlamingen. Zo kan VRT relevant zijn, maatschappelijke impact hebben, bijdragen aan een pluralistisch debat en de democratie versterken. VRT stimuleert de cultuur- en taalbeleving en draagt de Vlaamse identiteit uit. VRT is toekomstgericht en zet in op innovatie en digitalisering. De omroep speelt een belangrijke rol in het Vlaamse media-ecosysteem en werkt samen met tal van nationale en internationale partners uit diverse sectoren.   

Voor pers
Woordvoerder aanbod VRT: radio, tv en online
02 741 90 26
[email protected]

Voor kijkers, luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos